Љубов и Секс

Знаци кои совршено покажуваат дека си одговарате во сексот

Знаци кои совршено покажуваат дека си одговарате во сексот

Сексот е важен дел од секоја врска, затоа треба да се обрне внимание на клучните работи при првата проверка на сексуалната компатибилност.

Либидо

Сексуалниот нагон  не секогаш е на исто ниво, поради влијание на различни фактори. Некои луѓе се по сексуално активни за разлика од другите. Не може веднаш да се процената сличностите и сексуалната моќ на личноста која ве привлекла. Супер е кога сексот е редовен.

Издржливост

Сакај ме долго сакај ме силно. Жените многу повеќе бараат од мажите бидејќи од нив се очекува да бидат издржливи. Секако, најважна е емоцијата и желбата да се предадеме некому.

Ритам

Брзо или споро темпо. Луѓето можат да се обидат да ги доведат своите тела во хармоничен однсо. Но, ако природно имате различни стилови, веројатно нема да направите некоја убава мзуика.И двајцата би требало да се обидете она што секој го сака, а ако не бива, побарате друг партнер.

Задоволство

Морате да бидете подготвени на експериментирање и за тоа отворено да зборувате. Доколку имате фантази не ги држете само за себе,туку поделете ги со партнерот. Колку повеќе време поминувате во кревет и разговарате з атоа, вашиот сексуален живот ќе биде посовршен.