Љубов и Секс

Знаци кои откриваат дека жената е долго без секс

Знаци кои откриваат дека жената е долго без секс

После некое време без секс, просечната жената развива интерес за порнографија кој што е типичен за мажите.

Им се случува и на најдобрите, а доказот дека жената е подолго време без секс е во некои повеќе,а некои помалку очигледни детали:

Чаршафи

менува тек кога ќе истури нешто врз нејзе или тогаш кога предолго се на креветот. Запуштени и стари чаршафи се доказ дека на врз нив не се случува ништо интересно.

Гледање на порно филмови

После некое време без секс, просечната жената развива интерес за порнографија кој што е типичен за мажите.

Недостаток на депилација

Фазата на лош сексуален живот има една голема предност – намалена потреба за депилација. Меѓутоа, постои граница, а еднаш кога жената ќе пушти влакна на сите страни сосема е јасно дека е време за секс, што поскоро тоа подобро.

Зголемена потреба за храна

Посебно за храната која што не е добра за нас. Ако веќе нема сексуално задоволство, можеме барем да пронајдеме задоволство во масните и слатките работи.

извор:боза.мк