Радио Милева

Животот на Анастасија Ражнатовиќ не е така розов: На ќерката на Цеца и фали она што не се купува со пари!

Животот на Анастасија Ражнатовиќ не е така розов: На ќерката на Цеца и фали она што не се купува со пари!

Ќерката на фолк пејачката Анастасија Ражнатовиќ искрено проговори за теретот кој го носи презимето на нејзиното семејство.

Иако навидум изгледа дека се и е совршено, таа признава дека и недостасува нормалниот живот како на останатите. Во изјава за емисијата „Гламур“ таа открива дека сака да биде невидлива.

Сакам да бидам невидлива во некои моменти. Со години сум изложена на јавноста и некогаш просто ми доаѓа да издишам, да се опуштам со друштвото. Свесна сум дека тоа е дел од мојот живот и навикнав на тоа, вели Анастасија и искрено додава дека животот на познатите не е така лесен како што изгледа.

Останати вести од Радио Милева