Живот и Стил

Земете ја најевтината завеса за туширање на плажа: Кога ќе видите што можете со неа за детето ќе бидете благодарни

Земете ја најевтината завеса за туширање на плажа: Кога ќе видите што можете со неа за детето  ќе бидете благодарни

Плажата е најзабавното место за децата на светот, зарем не? Како е можно таму да се досадуваат? Можно е, ако брановите се големи, а вие морате да го забавувате со часови на песокот.

Но една мајка сподели идеја за неверојатно добра трик за кој сега и се благодарни многу родители.

Се што ви треба е некоја евтина завеса за туширање која откако ќе ископате дупка во песокот ќе ја наместите во неа.

Кога ќе го направите тоа, наполнете со вода и го имате најевтиниот базен за дете.

Најдобро од се е што не морате да го влечете назад до апартманот како што морате со вистинскиот базен, туку само здиплете ја завесата која е подготвена за истото и следниот ден.