Живот и Стил

За холестерол и висок притисок – овој чај е дар од Бога

За холестерол и висок притисок – овој чај е дар од Бога

Чајот од шипка е многу здрав и корисен и помага за големиот проблем со холестеролот.

Има многу витамин Ц, има антиоксиданси, прав избор е за снижување висок притисок и холестерол.

Помага и за болки во стомакот, а се препорачува и за детоксикација.

Пијте го често.

извор:готви.мк