Живот и Стил

(ВИДЕО) За полесно породување: Танцува на шипка во 9-от месец од бременоста!

(ВИДЕО) За полесно породување: Танцува на шипка во 9-от месец од бременоста!

Оваа жена вели дека во бременоста се чувствува многу подобро со тоа што танцува на шипка уште од самиот почеток на бременоста, па се до последниот месец додека го носи своето бебе во стомакот.

Можеби за повеќето ова изгледа необично, но таа додава дека не го чувствува бебето додека танцува.

Единствен проблем и бил само првиот триместар од бременоста, но подоцна се чувствувала одлично.

Погледнете го видеото: