Живот и Стил

(Видео) Стаписана: Реакцијата на мачката по доаѓањето на бебе во домот ќе ве насмее до солзи

(Видео) Стаписана: Реакцијата на мачката по доаѓањето на бебе во домот ќе ве насмее до солзи

Многу родители се загрижени како нивните миленици ќе реагираат кога семејството ќе се зголеми и бебето ќе пристигне. Не можете никако да ги подготвите за тоа. Експертите препорачуваат пред детето и мајката да пристигнат од породилното одделение, на животните да им се дадат работите на бебето да ги помирисаат за да однапред да се навикнат на новиот мирис.

Сијамската мачка од видеото не можеше да се навикне на ова ново мало суштество во нејзиниот дом. Таа се качи на задниот дел од нејзините шепи за да може подобро да го „нушне“ бебето, не знаејќи дека сопствениците постојано снимаат. Но, кога таа сфати, нејзиниот поглед кажа повеќе од 1.000 зборови.

Погледнете ја оваа брзоплета реакција на мачката: