Живот и Стил

(Видео) Преслатко: Куче се смее кога го фотографираат

(Видео) Преслатко: Куче се смее кога го фотографираат

Во краткото видео, сопственичката на влакнестиот миленик бара од него да се насмее за да го фотографира, а тој послушно го прави тоа.

Dog Smiles For The Camera

He actually smiled for the camera! 😃🐶

Gepostet von LADbible am Samstag, 18. Februar 2017