Живот и Стил

(Видео) Не ги фрлајте стапчињата од сладолед, со нив можете да направите уникатност за вашата куќа

(Видео) Не ги фрлајте стапчињата од сладолед, со нив можете да направите уникатност за вашата куќа

Ако стапчето за сладолед не ја освои наградата, повеќето од вас ќе го фрлат во ѓубре, нели? Сепак, овие мали парчиња дрво можат многу добро да се искористат и од нив да се направи корисна работа за секој дом.

Со помош на боја, лепак и многу малку стапчиња можат да направите убава полица за ѕидот.

Како?

Погледнете го видеото во продолжение: