Живот и Стил

(Видео) Лесни женски фризури кои можете сами да ги направите

(Видео) Лесни женски фризури кои можете сами да ги направите

Под итно ви е потребна фризура? Вашата фризерка е зафатена и не може да ве прими, а немате време да барате нова.

Погледнете ги овие лесни фризури кои можете да ги направите самите: