Живот и Стил

(Видео) Како бебето расте во текот на бременоста

(Видео) Како бебето расте во текот на бременоста

Нема поубаво чувство од она кога знаеш дека во својата утроба носиш уште еден живот, па така уште веднаш сакате да знаете се за него, како расте, како се развива? Што се случува во мајчината утроба и како тоа изгледа? Не очајувајте, со помош на ова кратко видео тоа можете да го видите.

Ова видео во само 4 минути покажува како се случува оплодувањето, развојот и раѓањето на бебето. Видео клипот нуди 3D визуелизација од развојот на ембрионот во мајчината утроба, и ќе ги заинтересира подеднакво како мајките, така и татковците.. и сите кои се фасцинираат од процесот на раѓањето,без разлика дали сакаат да бидат родители или не.