Живот и Стил

(Видео) Изработете креативни играчки од хартија за вашето дете

(Видео) Изработете креативни играчки од хартија за вашето дете

Сакате да го изненадите вашето дете со нова играчка која ќе ја изработите самите, но немате идеја како тоа да го изведете?

Нашата редакција ви нуди неколку интересни идеи кои ќе ви се допаднат: