Живот и Стил

(Видео) Чист, но бесен: Не сака да ја погледне својата сопственичка поради тоа што го избања

(Видео) Чист, но бесен: Не сака да ја погледне својата сопственичка поради тоа што го избања

Тонка е куче кое не сака вода. Дури и кога целосно ќе се усмрди поради летните температури, тој нема намера да се капе.

Меѓутоа, на неговата сопственичка и здосадило тоа, па со измама го турнала во базенот и целосно го средила. Кучето беше толку луто што дури и не сакаше да ја погледне повторно.

Нејзините обиди да му објасни дека мора да се искапе, наидоа само до поголем револт.

Во продолжение погледнете ја неговата реакција: