Живот и Стил

Тој е роден 9 недели предвреме и е еден од милион бебиња кои преживеале (фото)

Тој е роден 9 недели предвреме и е еден од милион бебиња кои преживеале (фото)

Рајан е роден девет недели пред терминот за породување, на овој свет дојде до тежина од 1 килограм и 36 грама.

Тој дојде како борец на овој свет и сега, кога е тука, тој е здрав, весел и разигран. Заедно со неговиот татко, го разубави животот на луѓето на социјалните мрежи.

Rajan se brije

Мет Мек, таткото на Рајан, заедно со неговиот син, прави преслатки фотографии кои се реплика на животот на возрасните.

Rajan na pecanju

Мет со помош на програма за уредување на фотографии и креативни идеи, Рајан го сместува во секојдневниот живот кога треба да оди на работа, да се бричи, да го коси тревникот и да се грижи за себе.

Rajan u teretani

„Знам дека на некои луѓе им се забавни фотографиите, но има и такви кои мислеа дека го донесов животот на мојот син во опасност. Единствената опасност е мојата игра во фотошоп бидејќи мојот син не беше во опасност во ниеден момент, ниту пак јас ќе дозволам нешто да му се случи“.

Čišćenje bašte

Фотографиите  на Рајан се интернет сензација која ќе го стопи мразот во вашето срце.