Живот и Стил
нема место за задни џебови...

„Тексас танга шорц“ е хитот за ова лето: Жешките панталончиња се сведоа на… голо газе! (ФОТО)

„Тексас танга шорц“ е хитот за ова лето: Жешките панталончиња се сведоа на… голо газе!  (ФОТО)

Има ли модата воопшто смисла? Новите модни парчиња не само што ги надминуваат границите на пристојност, туку одат во насока на чиста перверзија.

Така, најновиот моден изум на креаторите за ова лето е таканаречениот „Тексас танга шорц“! Модниот хит за ова лето повеќе покажува отколку што покрива.

Наменет за понежниот пол, новиот шорц однапред личи на „вагина панталончиња“, а одзади… на тексас танга!

Во нив за задни џебови,  очигледно нема место… од разбирливи причини!