Живот и Стил

Татко на 3 деца ги опомена сите татковци: “Таа го носела вашето дете, а сега мора и да се грижи за него – должни сте да го направите барем ова”

Татко на 3 деца ги опомена сите татковци: “Таа го носела вашето дете, а сега мора и да се грижи за него – должни сте да го направите барем ова”

29-годишниот Тед Гондер е татко на три деца. На 24 години не ни сонувал дека за краток рок, заедно со сопругата Франциска ќе основаат петчлено семејство, а за тој период научил многу работи.

Тој со искрената објава на Фејсбук открил што би си порачал на самиот себеси, а објавата претставува и порака до сите татковци како да се однесуваат кон партнерката од позитивниот тест за бременост, па и подоцна кога бебето ќе стигне на свет.

Жената го носи бебето девет месеци во својот стомак. Затоа вие носете го на вашиот стомак девет месеци, кога и да имате прилика за тоа. Не само што ќе ѝ помогнете да закрепне, туку и ќе се поврзете со детето на начин на кој што не можете да замислите”, напишал Тед.

извор:точка/кармин.ком.мк