Живот и Стил

Светкав украс: 10 докази дека сијаличките можат да останат во домот и по празниците

Светкав украс: 10 докази дека сијаличките можат да останат во домот и по празниците

Кој вели дека по празниците мора да ги складирате сијаличките во подрумот или на таванот?

По украсувањето на божиќната елка и прозорците, тие можат да ја декорираат речиси секоја просторија во домот и тоа во текот на целата година.

Сијаличките во разни облици и величини можат да бидат интересен украс во сите пригоди и додаток кој ја разубавува атмосферата во домот, па и во оние секојдневните ритуали како што е пиењето кафе.

На кои начини можете да ги искористите во сите простории во домот како спалната, дневната соба и кујната, погледнете од фотографиите во продолжение кои сигурно ќе ве инспирираат за украсување на домот со сијалички.

извор:точка.ком.мк