Живот и Стил

Се откажуваат од сè: Три хороскопски знаци кои имаат најслаб карактер

Се откажуваат од сè: Три хороскопски знаци кои имаат најслаб карактер

И додека нечија волја и упорност се вредни за воодушевување, овие хороскопски знаци аплаудирање на своја сметка ретко слушаат.

Сите имаме по една пријателка која нѝ вели дека од денеска е на диета, а после неколку часа ја гледаме со чоколадо во рака.

Постои голема веројатност да е родена во еден од следните три хороскопски знаци, кои се познати по откажувањата.

Вага
Вагите сакаат да живеат во својата комфорт зона. Секое излегување од неа нималку не им се допаѓа, затоа се склони кон брзо откажување од сè што ќе започнат во животот.

Близнаци
Луѓето родени во знакот на Близнаци често се прилично несериозни. Ако нешто не ги забавува, тогаш ќе се откажат од тоа без никаква грижа на совест. Поради својот ведар и симпатичен дух склони се кон наговарање на други луѓе да ја завршат работата наместо нив.

Риби
Иако на почетокот се исклучително заинтересирани за некоја одлука, цел или проект, кога ќе видат дека работите не се толку едноставни, се разочаруваат и се откажуваат. Рибите имаат исклучително слаба волја и тешко им е да бидат доследни на било што.

извор: точка.мк