Живот и Стил

Ресите се голем пролетен тренд, еве како Кендал Џенер ги носи (фото)

Ресите се голем пролетен тренд, еве како Кендал Џенер ги носи (фото)
фото:инсатграм

Ресите оваа пролет ќе ги красат практично сите можни парчиња, од сандали и торби до јакни. Еве како славниот топ модел Kendall Jenner ги носи …

На овие фотографии таа позира запознатиот бренд познатиот бренд Longchamp.

Облечена е во прекрасни кожни парчиња со реси и змијски принт, торбите со реси се во прв план, но окото како повеќе да ни оди кон опасните гладијаторски сандали, кратки здолништа и впечарливите јакни кои го слледат пролетно-летниот тренд.

Kendall Jenner za Longchamp

Foto: Mikael Jansson

Kendall Jenner

извор:дивианартс.ком