Живот и Стил

Пристигнуваат со приватен авион: Eве каде летуваат богатите деца од Инстаграм

Пристигнуваат со приватен авион: Eве каде летуваат богатите деца од Инстаграм
Tajland odmor i putovanja

Додека некои луѓе издвојуваат просечна сума на пари за да заминат некаде на одмор, богатите деца на Инстаграм ги трошат парите на нивните родители за да уживаат на разни дестинации.

На нивните фотографии може да се видат скапи јахти, егзотични дестинации, шампањ, луксузни базени.

Фотографиите на Инстаграм покажуваат дека не им е доволно само капење, па уживаат и во ексклузивни дистинации.

Кога сакаат да се освежат, знаат под вода да се напијат шампањ.

Who would you do this with? 👇🏼 @imjust.luxury

A post shared by RichKidsWorld (@richkids_world_) on

Богатите деца на својата дистинација пристигнуваат со јахта, приватен авион или луксузен автомобил.

Monaco Looking Gorg 🔥 Courtesy: @a.amersy

A post shared by RichKidsWorld (@richkids_world_) on