Живот и Стил

Дете не сакало да ги тргне нозете од седиштето за да седнат други патници, па овој човек му одржа добра лекција (видео)

Едно дете ја научи лекцијата на својот живот додека се возело со метро, а работата да биде позабавна и за нас останатите, една патничка...
Живот и Стил

Симболизира љубов и плодност: Зошто денес треба да подарите орхидеја и какво значење има овој цвет?

Ретки се дамите кои не би се израдувале на цвет за 8-ми Март. Затоа, мажите треба да знаат дека со орхидеја сигурно нема да погрешат. Елегантниот...