Живот и Стил

Овие сандали се моден хит: Идеални за топлите днови кои следуваат (фото)

Овие сандали се моден хит: Идеални за топлите днови кои следуваат (фото)

Овој модел на сандали прв пат го забележавме во колекцијата на луксузниот бренд The Row, а на овој тренд набргу му се придружија и други луксузни брендови.

Кај овој модел доминира едноставноста и минимализмот, така што се многу лесни за комбинирање.

Храбрите трендсетерки веќе почнаа да ги носат. Сепак, да ги причекаме топлите денови, а до тогаш погледнете како да ги комбинирате.

извор:среќа.мк