Живот и Стил

Нема веќе неред, мака и црни раце – вака најлесно се лупат костени

Нема веќе неред, мака и црни раце – вака најлесно се лупат костени

Есента и зимата се период на костени кои се совршени, особено со греено вино во домот.

За лесно да се излупат, засечете ги со остар нож и потоа оставете ги во топла вода 10 минути.

Исцедете, изладете малку и излупете без мака.

Вака ќе си ја олесните работата, нема да се валкате и да направите неред.

извор:готви.мк