Живот и Стил

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

Понекогаш е вистински предизвик за мажите и жените да живеат заедно. Многу често мажите не разбираат дека облеката треба да биде средена, валканата облека да се стави за перење и дека треба да се менува тоалетната хартија. Понекогаш овие ситуации стануваат толку нелогични, што не ви останува ништо друго освен да направите фотографија. Па, погледнете како овие мажи си ги завршиле нивните обврски. Ќе се запрашате како всушност би живееле без жени.

 

 

1. Што се случува кога мажот е навистина гладен

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

2. „Сопругот го врати ова во фрижидерот“

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

 

 

3. „Момчето стави пластична даска за сечење во рерната и ја вклучи за да загреел нешто“

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

4. „Еве колку крем сирење ми оставил сопругот во фрижидерот“

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

 

 

5. „Начинот на којшто сопругот ја закачува блузата на син ни“

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

6. Кога мажот постигнува неверојатна рамнотежа

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

7. Како мажите отвораат путер

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

8. „Момчето вака го става путерот во фрижидерот – отворен и го допира фрижидерот што не ми е исчистен со месеци“

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

 

 

9. Кога сопругот ќе стави средство за садови во машината за садови

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

10. „Кога сопругот отвора сок“

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

 

 

11. Кога сопругот претура нешто, се случува ова

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

12. „Тато го прави ова со секое ѓубре што го фрла“

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

 

 

13. „Го замолив сопругот да ми го измеша пијалакот и тој го направи ова“

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

14. Како мажите користат хартија за бришење

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

15. „Валканата облека на сопругот врз празна корпа“

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

 

 

16. „Премногу е добар што ми ја оставил оваа салама. Ќе си направам сендвич“

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

17. „Не можеш да уништиш сварено јајце. Сигурен си?“

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

 

 

18. „Сопругот мисли дека е смешен“

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

19. „Еве го орманот за храна на моето момче“

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

 

 

20. „Сопругот го маскирал син ни во стар човек за на училиште“

Навики на мажите што можат да ја полудат секоја жена

извор:кафепауза