Живот и Стил

На лицата родени во овој хороскопски знак никогаш нема да им недостасуваат пари

На лицата родени во овој хороскопски знак никогаш нема да им недостасуваат пари

Најголем среќник кога се во прашање парите е знакот Бик.

Бикот секогаш има пари независно дали се работи за наследени пари или пак како подарок од роднините. Сепак, дел од фактот што секогаш имаат пари треба да се бара и во една особина на биковите – тие се вредни работници и многу штедат.

Никогаш не би дозволиле да останат без денар, секогаш размислуваат за тоа како да заштедат пари или да заработат повеќе.

Иако сакаат луксуз и фини работи, па ќе ги засукаат ракавите за да си обезбедат живот на висока нога .