Живот и Стил

„Маките“ на мажите кога се обидуваат да им ја направат совршената Instagram фотографија на девојките

„Маките“ на мажите кога се обидуваат да им ја направат совршената Instagram фотографија на девојките

Совршените фотографии на девојките кои се опседнати со социјалните мрежи најчесто се дело на нивните партнери кои вложуваат многу време и труд за да ги усреќат.

На профилот „Boyfriends of Instagram“ се споделуваат фотографии од „маките“ на мажите и како тие изгледаат кога девојките ќе ги замолат да ги фотографираат.

Погледнете ги видеата и фотографиите кои ќе ве насмеат:

Маките на мажитеМаките на мажитеМаките на мажите

Маките на мажите

Маките на мажите

Маките на мажите

Маките на мажитеМаките на мажите

Маките на мажите

Маките на мажите

Маките на мажите

Маките на мажите

Маките на мажите

Маките на мажите

Маките на мажите

Маките на мажите

Маките на мажите

Маките на мажите

Маките на мажите

Маките на мажите

Маките на мажите

Маките на мажите