Живот и Стил

„Македонско девојче“ ечеше среде Солун (видео)

„Македонско девојче“ ечеше среде Солун (видео)

Познатата македонска песна „Македонско девојче“, во инструментална изведба, можеше да се слушне среде Солун.

Уличен кларинетист ја отсвире на шеталиштето покрај морето, а видеото го објави Обединета Македонска Дијаспора.