Живот и Стил

Мајка од Турција создава забавни фотографии со ќеркичката и ја претвора во мини копија на славните личности

Мајка од Турција создава забавни фотографии со ќеркичката и ја претвора во мини копија на славните личности

Алија Чеглар ја истакнува својата креативност преку забавни фотографии кои ги создава со својата ќеркичка Стефани.

Алија и Стефани Чеглар

Алија и Стефани Чеглар

Алија и Стефани Чеглар

Алија и Стефани Чеглар

Алија и Стефани Чеглар

Алија и Стефани Чеглар

Алија и Стефани Чеглар

Талентираната уметница од Турција креира уникатни „фустани“ за 4-годишната ќерка, и притоа користи храна и цветови, а понекогаш ја претвора во мини копија на славните личности, имитирајќи ги нивните стајлинзи.

„Среќна сум што луѓе од целиот свет уживаат во нашите фотографии“ – вели мајката.

Алија и Стефани Чеглар

Алија и Стефани Чеглар

Алија и Стефани Чеглар

Алија и Стефани Чеглар

Алија и Стефани Чеглар

Алија и Стефани Чеглар

Алија и Стефани Чеглар

Алија и Стефани Чеглар

Алија и Стефани Чеглар

Алија и Стефани Чеглар

Алија и Стефани Чеглар

Алија и Стефани Чеглар