Живот и Стил

Костим за капење кој го посаува секоја жена за ова лето (фото)

Костим за капење кој го посаува секоја жена за ова лето (фото)
Направен е од материјал кој не пропушта, спречува било какви инфекции и бактерии, па веќе нема да се грижите како изгледате на плажа во „оние денови“.

kostim-za-kapenje-so-koj-bezgrizno-ke-se-banjate-na-plaza-vo-onie-denovi-01.jpg

Жените кои не успеале да го истемпираат годишниот одмор, ја знаат маката со менструацијата на плажа.

За среќа, еден британски бренд се покажа како посебно мудар, барем кога е најголемиот женски проблем во прашање.

kostim-za-kapenje-so-koj-bezgrizno-ke-se-banjate-na-plaza-vo-onie-denovi-02.jpg

Нивниот костим за капење е посебен од неколку причини.

Прво, спречува пропуштање, па нема да мора да се грижите и проверувате на секои 5 минути. Второ, брзо се суши и не остануваат дамки. Трето, спречува непријатни мириси, бактерии и било какви инфекции.

kostim-za-kapenje-so-koj-bezgrizno-ke-se-banjate-na-plaza-vo-onie-denovi-06.jpg

Доаѓа во две црни варијанти – како монокини и бикини, а направен е од материјал кој наводно впива течност колку 1 ½ тампон, па со тоа е подобро решение од самите тампони.

kostim-za-kapenje-so-koj-bezgrizno-ke-se-banjate-na-plaza-vo-onie-denovi-03.jpg

kostim-za-kapenje-so-koj-bezgrizno-ke-se-banjate-na-plaza-vo-onie-denovi-04.jpg

Би го облекле за на плажа во „оние денови“?

kostim-za-kapenje-so-koj-bezgrizno-ke-se-banjate-na-plaza-vo-onie-denovi-07.jpg

kostim-za-kapenje-so-koj-bezgrizno-ke-se-banjate-na-plaza-vo-onie-denovi-05.jpg