Живот и Стил

Кога печете риба додадете го ова во тавата – домот помолаку ќе замириса

Кога печете риба додадете го ова во тавата – домот помолаку ќе замириса

Ако печете риба дома, задолжително ставете и парче јаболко во тавата.

Ќе го впие мирисот и така помалку ќе го замирисате домот.

Ќе биде и рибата со оваа арома повкусна.

извор:готви.мк