Живот и Стил

Како да пратите директна порака на Инстаграм преку компјутер?

Како да пратите директна порака на Инстаграм преку компјутер?

Конечно, може да праќате директни пораки (DM) на Instagram преку компјутер, Mac или PC, без никаква апликација.

Instagram Creator Studio ви овозможува да читате директни пораки и да одговарате на нив од вашиот десктоп или лаптоп.