Живот и Стил

Избрани најубавите 100 девојки на планетава за 2018- погледнете ги (ВИДЕО)

Избрани најубавите 100 девојки на планетава за 2018- погледнете ги (ВИДЕО)

Традиционално се појави новото видео со листата на најубави жени во светот која што ја подготвува „Ти Си Сендлер“ а започна во 1990 година.

Најубава девојка за минатата година според овој избор е Тајлен Блонду која што е по втор пат на врвот откако на 16 години како тинејџерка се најде на истиот во 2007 година.

Погледнете го видеото со сите убавици…