Живот и Стил

Имајте кокосово масло во бањата- користете го за забите и заштитете се од кариес

Имајте кокосово масло во бањата- користете го за забите и заштитете се од кариес

Има разни реклами за производи за пасти и препарати за заби, но не секој препарат е ефикасен.

На многумина ни е заболекарот ноќна мора, па ако сакате да не посетите стоматолог веќе, се што ви треба е кокосово масло.

Ставете две лажици кокосово масло во устата и држете го додека не ви достигне на сите места.

Држете во устата и плукнете потоа.

Штити од кариес и инфекции.

извор:gotvi.mk