Живот и Стил

Хумористични илустрации: Животот без деца vs. Животот со деца

Хумористични илустрации: Животот без деца vs. Животот со деца

Децата се вистинско богатство, но додека се мали, животот со нив не е воопшто лесен.

Моментите кои порано им претставувале задоволство на мајките, како готвење на омиленото јадење, шопингот, пиењето кафе надвор од дома, се претвораат во вистински авантури кога покрај нив се нивните малечки.

NickMom создава забавни илустрации кои честопати ги смеат до солзи мајките и им покажуваат дека некои маки се универзални за сите нив:

Илустрации

Илустрации

Илустрации

Илустрации

Илустрации

Илустрации

Илустрации

Илустрации

Илустрации