Живот и Стил

(Фото + Видео) Вака изгледаат првите 20 секунди од животот

(Фото + Видео) Вака изгледаат првите 20 секунди од животот

Никој не остана рамнодушен на овие слики, само реакциите се сосема различни.

Сликите од породувањето на ниеден начин не престануваат да нѐ оставаат без здив, дури и во времето на социјалните мрежи, кога многу мајки одлучуваат нивниот пораѓај да го пренесуваат во живо.
Сепак, постои нешто поебно во сликите настанати неколку секунди по раѓањето на бебето, што дури не можеме да се заситиме со нив.

Серија од овие фотографии беа креирани во првите 20 секунди по породувањето.

Погледнете го видеото во продолжение: