Живот и Стил

(ФОТО) Тој е „Кендимен“: Со сопругата живеат разуздан живот- секој ден во кревет имаат по десетина девојки!

(ФОТО) Тој е „Кендимен“: Со сопругата живеат разуздан живот- секој ден во кревет имаат по десетина девојки!

Траверс Бејнон, познат како Кендимен, на Инстаграм, тврди дека со неговата сопруга постојано имаат други жени во домот со кои разменуваат сексуални искуства.

„Ги сакам девојките и правам што сакам со моето тело“, вели 27-годишната Таеша за Daily Mail и со тоа ги потврди изјавите на својот сопруг.

Тие живеат во вила на австралискиот „Златен брег“двете постојани љубовници, 22-годишната Ниша и 21-годишната Кристал.

„Преку викенд во нашиот дом има 30 жени, а тоа го обожава и мојата сопруга. Таа учествува во сè што правам со останатите девојки“, додава Кендимен, а Таеша го дополнува:

„Сум се бакнувала со други жени и претходно и отсекогаш сум била љубопитна. Расчистив со љубомората. Трев и јас имаме силен брак и цврста врска, заедно минуваме многу време. Се чувствувам дека сум центар во неговиот живот“.