Живот и Стил

(Фото) Таткото остана сам со бебето: Ќе останете без текст во каква состојба ги најде мајката

(Фото) Таткото остана сам со бебето: Ќе останете без текст во каква состојба ги најде мајката

Некои ќе речат дека татковците се всушност најдобрите „мајки“, а други пак се ужаснуваат од самата помисла.

Еве што всушност се случува кога мајките ќе ги оставатдецата сами со својот татко: