Живот и Стил

Епидемијата ќе помине, но ќе останат нивните урнебесни тетоважи посветени на коронавирусот (фото)

Епидемијата ќе помине, но ќе останат нивните урнебесни тетоважи посветени на коронавирусот (фото)

Не само што овие луѓе отидоа да се тетовираат и покрај препораките за изолација, туку и направија урнебесни тетоважи.

Изгледаат лошо и смешно.

И така, коронавирусот ќе помине, но овие кои се обидоа да го свртат на шега, засекогаш ќе имаат урнебесна тетоважа на нивните тела.

извор: Курир.мк