Живот и Стил

Дете не сакало да ги тргне нозете од седиштето за да седнат други патници, па овој човек му одржа добра лекција (видео)

Дете не сакало да ги тргне нозете од седиштето за да седнат други патници, па овој човек му одржа добра лекција (видео)

Едно дете ја научи лекцијата на својот живот додека се возело со метро, а работата да биде позабавна и за нас останатите, една патничка успеа тоа да го сними и да го објави на Твитер.

Детето ги подигнало нозете на седиште и ги раширило така што никој друг не можел да седне до него. Но, тоа не го спречи еден маж да му одржи лекција па само седнал над неговите нозе.

Настанот се случил кон крајот на минатата година, но сега повторно стана вирален:

💘🦂  isabel 🦂💘@da_drought_3

this lil asshole wouldn’t move his legs for 3 adults, so this guy comes and just SITS on his legs 😂😂😂

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

💘🦂  isabel 🦂💘@da_drought_3

dunno if that’s his parent, but his guardian didn’t say or do shit until— pic.twitter.com/WmReS21JLH

Embedded video

712 people are talking about this
“Не ја носат сите својата херојска наметка”, заклучија поголемиот дел од Твитер заедницата.
извор:курир.мк