Живот и Стил

Чоколаден колач во микро готов е за 5 минути

Чоколаден колач во микро готов е за 5 минути

Брз чоколаден колач од микро.

СОСТОЈКИ:
4 лажици брашно
4 лажици шеќер
2 лажици какао
1 јајце
3 лажици масло
3 лажици млеко

ПОДГОТОВКА:
Се мешаат прво сувите состојки, па се додава јајце, масло и млеко.
Се меша се уабво и се става садот во микро на 4-5 минути.
Се лади, сече и служи.
Уживајте!

извор:готви.мк