Живот и Стил

Божиќна реклама која ќе ги разбуди сите ваши емоции: Колку малку е потребно да се биде човек (ВИДЕО)

Божиќна реклама која ќе ги разбуди сите ваши емоции:  Колку малку е потребно да се биде човек (ВИДЕО)

Авионската компанија „Вест Џет“ со години наназад пред Божиќните и новогодишни празници секогаш изненадува со ново видео, кое ве остава без зборови.

Дека само малку е потребно за среќа, потврдува и најновото, во кое дел од патниците кои ги користат услугите на оваа авиокомпанија од Дедо Мраз добија неочекувани подароци.

За некого патување, за некого паричен износ, но за сите искушение дали наградата да се земе или да се донира на семејства чии деца се тешко болни.

Каква одлуќа донесоа патниците погледнете во видеото во продолжение. Бидете подготвените за солзи и насмевки кои ги допираат и будат сите емоции.