Живот и Стил

Бесно и распуштено: Вака живеат безобразно богатите млади кои буквално фрлаат пари (фото)

Бесно и распуштено: Вака живеат безобразно богатите млади кои буквално фрлаат пари (фото)

Инстаграм профилот „Богатите деца од Дубаи“ е преполн со фотографии кои изобилуваат со луксуз, а на кои може да се видат децата на богаташите кои уживаат во секој благодет кој може да им го обезбедат парите.

Секоја фотографија од профилот го покажува тоа.

Децата на богатите од Дубаи имаат лавови и гепарди како домашни миленици, возат златни автомобили, носат златни обувки и имаат златни мобилни телефони…

Погледнете: