Живот и Стил

5 црвени работи кои секоја жена треба да ги има (фото)

5 црвени работи кои секоја жена треба да ги има (фото)

Секоја жена која сака да изгледа сексапилно, безвременски и елегантно, тогаш неопходно е да ги има овие 5 црвени работи на располагање:

1. Црвен кармин кој одлично ѝ прилега на тенот.

2. Црвен лак, кој одговара со карминот.

3. Пар црвени шпиц-штикли кои ја разбиваат монотонијата на гардеробата.

4. Црвен капут.

5. Црвена беретка која дава француски шмек.