Живот и Стил

20 животни принципи до кои се придржува секоја Вага

20 животни принципи до кои се придржува секоја Вага

1. Премногу размислувања. За секоја ситуација имаат 10 можни сценарија пред било што да се случи.

2. Никогаш не можете со сигурност да знаете што се случува во нивната глава, бидејќи и самите често се борат со себе.

3. Може да имаат 100 обожаватели, но тоа не им е важно, бидејќи кога имаат некој кого го сакаат, нивните очи ја гледаат само таа личност.

4. Не можат да живеат без музика. Уживаат во купување. Сакаат луѓе кои не се плашат да покажат интерес.

5. Кога се чувствуваат тажно, потребно им е некој да им ги оттргне мислите, но и некој кој ќе ги натера да се соочат со своите проблеми.

6. Најголема слабост им е занемарувањето на сопствените потреби за сметка на туѓите.

7. Едно од најубавите чувства им е кога ќе запознаат некој нова личност и веднаш ќе пронајдат заеднички интерес.

8. Ако Вагата почувствува дека ја сакате, ќе биде достапна 24/7 и секогаш ќе с ебори за љубов.

9. Сите имаат проблеми, но Вагата најдобро знае да ги сокрие. Не сакаат нивните чувства да влијаат на расположението на луѓето околу нив.

10. Кога некој ќе се обиде да ги импресионира, најважни се малите, наизглед безначајни работи кои може да бидат невидливи за другите.

11. Во себе носат многу болка, но секое утро се будат со насмевка на лицето.

12. Најбрз начин да ја „извадите од такт“ е да и кажете нешто што многу може да ја вознемири.

13. Мрзат непристојни и себични луѓе. Мрзат кога луѓето ги туркаат и брзаат во носењето на одлуки. Сакаат да им помогнат на другите,но многу се нервираат ако луѓето кои постојано од нив бараат услуги, никогаш не ги вратат. Не поднесуваат луѓе кои ја злоупотребуваат добрината.

14. Треба да бидете многу арогантни за Вагата да не комуницира со вас. Штом престане разговорот, тој однос се завршува засекогаш.

15. Хармонијата е нивна најголема потреба. Негативноста им го расипува расположението.

16. Течно говорат најмалку пет јазици: мајчин, вулгарен, саркастичен, вистинит и полн со љубов, а понекогаш и страстен

17. Имаат многу брилијатни идеи, но потребна им е вечност за да ги остварат. Ги одложуваат работите како никој друг

18. Не сакаат да играат игри. Едноставно е – или сакате или не сакате да бидете со нив.

19. Ако не разговаарт со некој, тоа може да биде поради две причини: или не им се допаѓа личноста или не и веруваат

20. Мотото на Вагите е: Не ми се потребни луѓе на кои јас не сум им потребен.