Живот и Стил

17 фотографии кои ќе ве насмеат до солзи, но ќе ви покажат како е да се биде мајка

17 фотографии кои ќе ве насмеат до солзи, но ќе ви покажат како е да се биде мајка

Посебната врска помеѓу мајката и детето не изостанува ниту во животинскиот свет. Погледнете како е да бидеш мајка низ овие слики на преслатки животни.

 1. Спие само кога децата спијат

   

 2. Исцрпена е и нема одмор за неа.

   

 3. Мајката е тука секогаш да те поддржи.

   

  View this post on Instagram

   

  🙂🙃 #catandkitten

  A post shared by Gaia Panichi (@gaiapan) on

 4. Ќе ти помогне да ги направиш првите чекори.

   

 5. Ќе те научи на дисциплина

   

 6. …но и на самоодбрана.<

   

 7. Секогаш ќе ја жртвува својата приватност, само за повеќе време да помине со своето дете.

   

  View this post on Instagram

   

  Happy Family #animalcounty Photo by @authentickangarooisland

  A post shared by Animal_County (@animal_county) on

 8. Мајчинското срце е полно со љубов, грижа и внимание.

   

  View this post on Instagram

   

  #likemephoto#dogandpuppy #follow #likeme✌

  A post shared by puppies forever lover (@puppiesforeverlover) on

 9. Нејзината љубов нема граници.

   

 10. …Ниту ограничувања.

   

  View this post on Instagram

   

  Mange sultene kattunger 😻 og trangt om plassen 😻

  A post shared by NO Oyapus (@runa.oyapus.no) on

 11. Можеби понекогаш е премногу заштитнички настроена кон нас.

   

 12. …Но тоа е затоа што премногу не сака.

   

 13. … И се грижи за нас.

   

 14. Без обѕир дали си голем…

   

 15. …Или мал.

   

 16. Секогаш ќе најдеш место во нејзината топла прегратка.

   

  View this post on Instagram

   

  #Mother’sDay #AnimalMother ❤💘 #Sweetie #Love

  A post shared by Carla Rodriguez (@carlitaa94rodrigueez) on

 17. Нека секое дете ја има таа СОВРШЕНА МАЈКА