Живот и Стил

10 идеи за маникир што ќе бидат хит оваа есен

10 идеи за маникир што ќе бидат хит оваа есен

Сите по малку им се радуваме на ниските температури бидејќи не секогаш сакаме да се средуваме кога можеме да сокриеме сè под слоевите облека. Сепак, еден дел од телото постојано останува видлив, па треба и постојано да го средуваме.

 

Се разбира, станува збор за ноктите. Благодарение на социјалните мрежи и на Интернетот можете да пронајдете безброј инспирации. Веројатно веќе имате забележано дека „главни“ се потемните нијанси, но секогаш можете да додадете циркони, светки и некои геометриски фигури. Ако сè уште немате идеја за вашиот есенски маникир, овие фотографии сигурно ќе ве инспирираат.

10 идеи за маникир што ќе бидат хит оваа есен

10 идеи за маникир што ќе бидат хит оваа есен

10 идеи за маникир што ќе бидат хит оваа есен

10 идеи за маникир што ќе бидат хит оваа есен

10 идеи за маникир што ќе бидат хит оваа есен

10 идеи за маникир што ќе бидат хит оваа есен

10 идеи за маникир што ќе бидат хит оваа есен

10 идеи за маникир што ќе бидат хит оваа есен

10 идеи за маникир што ќе бидат хит оваа есен

извор:кафепауза.мк