Живот и Стил

Цело време ги консумираме на погрешен начин: Поради оваа грешка, јагодите нѝ уништуваат еден дел од телото

Јагодите се богати со антиоксиданси и се многу важни за здравјето на срцето. Тие содржат витамин Ц, калиум, влакна и мал број на калории....
Живот и Стил

Фотографија од свадба ги згрози сите- луѓето се прашуваат колку години има младоженецот, а ова е објаснувањето

Поради младешкиот изглед на младоженецот, многумина се спосомневале дека станува збор за присилен брак. Фотографии од новопочени младенци,...