Радио Милева

Живкица Каленикова со повод објави никогаш видена фотографија од породилиште (фото)

Живкица Каленикова со повод објави никогаш видена фотографија од породилиште (фото)
фото:живкица каленикова/фејсбук

Познатата македонска телевизиска и радио водителка Живкица Каленикова е богата жена како мајка на трите дечиња – Даријан, Марко и Ана.

Деновите, месеците и годините си минат, а кога се детацата во прашање, ни растат пред очи, па додека трепнеме од малечки бебиња прооделе, почнале да зборуваат, да одат на училиште…

фото:живкица каленикова/инстаграм

Мама Жиле на својот Фејсбук објави додека невидена фотографија стара 9 години, а наппавена во болницата по раѓањето на нејзиното прво синче Даријан.

-Ох времето вистина лета!9-че! Прва љубов мајкина, напиша Живкица во описот на фотографијата каде во рацете го држи своето прво чедо, а потоа направи споредба со една нова каде Даријан веќе е пораснато дете впуштено во детската игра.

фото:живкица каленикова/фејсбук

По повод роденденот на малиот, а голем славеник пристигнаа многу роденденски честитки на профилот кај мама Жиле.

Останати вести од Радио Милева