Радио Милева
Поддршка и десна рака

Живее скромно: Еве како изгледа сестрата на Драгана Мирковиќ (фото)

Живее скромно: Еве како изгледа сестрата на Драгана Мирковиќ (фото)

Фолк ѕвездата Драгана Мирковиќ важи за жена која целото внимание несебично го посветува на своите најблиски, врзана за сопругот Тони и децата Марко и Мануела со кои го поминува секој слободен момент.

Исто така, пејачката е исклучително поврзана со сестрата Душица Крумов. Имено, сестрата на Драгана Мирковиќ доста личи на пејачката. Душица не се појавува и не се експонира во јавноста, а малкумина знаат дека е сестра на популарна фолк ѕвезда.

Иако се оддалечени стотици километри, Драгана и Душица се голема поддршка една на друга, а Душица практично и е десна рака на пејачката, па секогаш е покрај неа. Иако фолк ѕвездата има милиони, кои воопшто не ја промениле, нејзината сестра живее нешто поскромно, подеднакво квалитетно.

Инаку, Душица зборуваше најдобро за својата сестра. Сестрата на Драгана Мирковиќ своевремено за време на гостувањето на една телевизија откри детали од нивното детство, велејќи дека Драгана била одлична ученичка, дека се истакнувала со учење и талент, но и дека го сака фолклорот.

фото:Инстаграм/Фејсбук

Останати вести од Радио Милева