Промотер

“Жал за Ефтина” ги спои охридските и скопските рапери (видео)

“Жал за Ефтина” ги спои охридските и скопските рапери (видео)

Охридските рапери Бед Контракт, Багзи, Топал како и јутуберот Вик Какаротски снимија нова песна заедно со пионерите на македонскиот рап Пука Козметика од Скопје.

Насловот на песната е “Жал за ефтина” и е инспирирана од поема на Роксан Казанова, а самата тематиката е остра осуда на жените кои за материјална корист(КАМЕЊАРКИ/ГОЛДДИГЕРКИ) се спремни да си ја продадат душата и телото.

Песната се снимаше во МВП студиото во Охрид, музиката е на Пука Козметика и Наум Доловски – Мечка кој го изработи и аранжманот, додека текстот е на сите споменати рапери.

Видео спотот се снимаше на неколку локации низ Охрид, реално беше предизвик кој се случи за еден ден снимање и неколку дена монтажа.

Се надеваме дека ќе ви се допадне.

Останати вести од Промотер